Leiebil Ungarn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Ungarn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Ungarn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Ungarn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Ungarn gjennom oss.

Ungarn guide

Bilutleie Ungarn
Leiebil Ungarn

Republikken Ungarn ligger i Sentral-Europa, og har 9,9 millioner innbyggere (2010). Ungarn grenser til Østerrike, Slovakia, Ukraina, Romania, Kroatia, Serbia og Slovenia.

Landskapet i Ungarn består stort sett av sletter, med noen fjellområder i nord. Elven Donau deler landet i to, og i nord ligger Balatonsjøen – som er Ungarns største innsjø.

Ungarn har et kontinentalt klima med varme somre og fuktige, kalde vintre.

Landet har blitt en populær turistdestinasjon, og kan tilby besøkende alt fra gode shoppingmuligheter i storbyer til historiske severdigheter, praktfulle bygninger, slott og museer.
Ungarn er dessuten kjent for sin vakre hovedstad, rustikke landsbyer, vinproduksjon samt sine  termiske kilder og kurbadsteder.

Hovedstaden Budapest har 1,7 millioner innbyggere, og ligger på begge sider av elven Donau. Den historiske bydelen Buda ligger på vestre bredd, og den mer moderne bydelen Pest ligger på østre bredd. Budapest har en rekke historiske severdigheter, et rikt kulturliv og er kjent for sine mange helsebringende kurbad.

Andre større byer i Ungarn er Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs og Gyõr.

Landets travleste flyplass er Budapest Liszt Ferenc Airport, som ligger litt øst for hovedstaden.

Ellers finnes det to andre internasjonale flyplasser i Ungarn: Debrecen Interational Airport og Balaton Airport.