Leiebil Romania

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Romania

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Romania

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Romania fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Romania gjennom oss.

Romania guide

Bilutleie Romania
Leiebil Romania

Romania er en republikk med 22,2 millioner innbyggere (2010), som ligger i den sørøstlige delen av Europa –  nærmere bestemt ved Svartehavet. Landet har felles grense med Moldova, Ukraina, Ungarn, Serbia og Bulgaria. Hovedstaden i Romania er Bucuresti, som har omlag 2 millioner innbyggere (2010).

Andre større byer i Romania er Iasi (322 000 innb.), Cluj-Napoca (318 000 innb.), Timosoara (317 700 innb.), Constanta (310 000 innb.) og Craiova (303 000 innb.).

Romania er et stort land med mye fjell og har derfor et variert klima. Sentralt ligger den sørlige delen av fjellkjeden Karpatene – eller De transsilvanske alpene – som den også kalles. Ellers er landet relativt kupert, med en blanding av åser og slettelandskap.

Det er bevart en del kulturminner fra antikkens greske bykolonier, som er spennede severdigheter for historisk interesserte turister. Ellers finner man de mest populære attraksjonene i hovedstaden Bucuresti, bl.a. den tidligere diktatoren Nicolae Ceausescus gigantomane parlamentspalass. Også Svartehavs-kysten kan by på fristende badestrender og luksusferie bl.a. i den sjarmerende byen Mangalia, som har et tydelig gresk preg.

Hovedflyplassen i Romania er Henri Coanda International Airport, som ligger 16 km nord for sentrum av Bucuresti.