Leiebil Bulgaria

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Bulgaria

Finn beste pris på bilutleie i Bulgaria ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bulgaria. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bulgaria guide

Bilutleie Bulgaria

Leiebil Bulgaria

Bulgaria er en republikk i Sørøst-Europa. Landet ligger ved Svartehavets vestlige bredd, og har felles grense med Romania, Tyrkia, Hellas, Makedonia og Serbia. Innbyggertallet ligger på rundt 7,7 mill. (2010), og landet dekker et totalt areal på 110 994 km². Hovedstaden Sofia (1,2 mill. innb.) er også landets største by. Andre større byer er Plovdiv, Varna, Burgas, Ruse og Stara Zagora.

Det offisielle språket i landet er bulgarsk, som skrives med det kyrilliske alfabetet. Rundt 10 % av befolkningen har for øvrig tyrkisk som morsmål – og det finnes dessuten minoriteter som snakker makedonsk og romani.

En del av Bulgaria – særlig i sørvest – er dominert av høye fjell (høyeste punkt ligger nesten 3000 m.o.h.) – mens et lavt slettelandskap preger områdene langs Svartehavs-kysten, der landets viktigste turistområder befinner seg. Om lag halvparten av landets hotellrom er konsentrert nettopp ved Svartehavet, der vi finner noen av Bulgarias mest populære ferieområder. Blant de mest kjente er Golden Sands, Sunny Beach og Nessebar (der den eldste bydelen står på UNESCOs verdensarvliste).

Bulgarias hovedflyplass, Sofia International Airport, ligger i nærheten av hovedstaden. Andre viktige lufthavner Burgas International Airport og Varna Airport.

Meny