Leiebil Sofia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Bulgaria
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sofia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sofia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sofia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sofia gjennom oss.

Sofia guide

Bilutleie Sofia
Leiebil Sofia

Sofia er hovedstad og største by i Bulgaria, og ligger i Sofiadalen vest i landet – ved foten av fjellet Vitosja. Sofia har bortimot 1,3 millioner innbyggere (2011), og er Bulgarias administrative, kulturelle og økonomiske sentrum. Flere elver renner gjennom byen – bl.a. Vladajska og Perlovska.

Sofia er en av de eldste hovedstedene i Europa, og har en rekke historiske turistattraksjoner. I tillegg finnes teatre, museer og kunstgallerier samt utallige kirker, klostre og monumenter fra ulike tidsperioder.
Noen av de mest besøkte severdighetene i Sofia er Bojana-kirken fra 1200-tallet (som står oppført på UNESCOs verdensarvliste), Sofiamoskeen (Banya Bashi) fra 1567, Sofia-synagogen fra 1909 – som er en av de flotteste i Europa samt Alexander Nevskij-katedralen fra 1912 – en av de største ortodokse kirker i verden som har plass til over 5000 personer.

Også nasjonalteateret «Ivan Vazov» fra 1906 anbefales et besøk samt nasjonalgalleriet for utenlandsk kunst. Reiser man til Sofia med barn, bør man ta turen til dyreparken «Sofia Zoo» – som ble grunnlagt i 1888.

Den internasjonale flyplassen Sofia Airport ligger 10 km øst for sentrum, og er den største i Bulgaria.