Leiebil Burgas

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Bulgaria
  4. chevron_right
  5. Leiebil Burgas

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Burgas

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Burgas fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Burgas gjennom oss.

Burgas guide

Bilutleie Burgas
Leiebil Burgas

Kystbyen Burgas ligger sørøst  i Bulgaria ved Svartehavet, og er hovedstad i provinsen Burgas. Byen har 232.000 innbyggere (2011), og ligger ved Burgasbukta («Borgaski Zaliv»).

Burgas er den 4. største byen i landet, og har dessuten den største og viktigste havnen i Bulgaria. I tillegg er byen Sørøst-Bulgarias viktigste økonomiske, industrielle og kulturelle senter.

Burgas har stor turisme, og sammen med de nærliggende kystbyene Nesebar, Pomorie og Sozopol  kalles dette området av Bulgaria for «Svartehavsrivieraen». Langs hele denne kysten finnes innbydende sandstrender og gode muligheter for en rekke vannsportsaktiviteter.

Noen av byens mest kjente turistattraksjoner er bl.a. den vakre St. Kiril og Metodij-kirken fra slutten av 1800-tallet, parken «The Sea Garden» – som har kasino, mini-dyrepark, friluftsteater samt hyggelige turstier. Burgas har også teatre, operahus, kunstgallerier, historisk museum, etnografisk museum, arkeologisk museum og naturvitenskapelig museum.

Burgas International Airport ligger 12 km nordøst for sentrum.