Leiebil Sunny Beach

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Bulgaria
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sunny Beach

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sunny Beach

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sunny Beach fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sunny Beach gjennom oss.

Sunny Beach guide

Bilutleie Sunny Beach
Leiebil Sunny Beach

Sunny Beach (Slântsjev Brjag) ligger på østkysten av Bulgaria ved Svartehavet, og er mest kjent for å være landets største turist- og badeby. Stedet har liten lokalbefolkningen, men sommerstid strømmer tusenvis av solhungrige turister til Sunny Beach.

Det første hotellet i Sunny Beach åpnet i 1959, og idag finnes det mer enn 200 hoteller og 130 restauranter. Det bygges stadig nye luksushoteller i området. Turistsesongen pågår i perioden mai – september.

Feriebyens største turistattraksjonen er den 9 km lange og brede sandstranden som innbyr til bading, soling og ulike vannsportsaktiviteter. Ellers er stedet kjent for sitt pulserende natteliv med puber, barer og nattklubber.

Hovedgaten i Sunny Beach kalles «blomstergaten», og her finnes en rekke butikker, gateboder, restauranter og caféer. Det er også her de fleste utestedene ligger. Nord for Sunny Beach ligger den lille byen Sveti Vlas, og 4 km sør for Sunny Beach finnes den historiske byen Nesebar – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Nærmeste flyplass er Burgas International Airport, som ligger 30 km sør for Sunny Beach.