Leiebil Varna

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Bulgaria
  4. chevron_right
  5. Leiebil Varna

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Varna

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Varna fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Varna gjennom oss.

Varna guide

Bilutleie Varna
Leiebil Varna

Havnebyen Varna ligger nordøst i Bulgaria ved Svartehavet, og er administrasjonssentrum for provinsen «Varna Oblast». Varna har omlag 330.000 innbyggere (2011), og er landets 3. største by –  etter Sofia og Plovdiv.

Byen har et rikt kulturliv med teatre, opera, kunstgallerier og museer samt en rekke historiske bygninger. Varna er kjent for sine mange årlige festivaler – bl.a. en teaterfestival og flere musikkfestivaler.

Reiser man til Varna, har man tilgang på en rekke flotte badestrender, og byens økonomi er stort sett basert på turisme, spesielt charterturister som skal på sol- og badeferie. Fra havnen går det dessuten ferger til bl.a. Istanbul i Tyrkia og Oddessa i Ukraina.
En stor turistattraksjon i Varna er den ortodokse katedralen «Holy Assumption» fra 1880-tallet, som er en av de største i landet. Dette er en monumental bygning med interiør som har flotte veggmalerier og imponerende treskjæringer.

Enda en turistmagnet i Varna er parken «Seaside Park» som ligger ved byens strand. I parkområdet kan man besøke et sjøfartsmuseum, et naturhistorisk museum, akvarium, planetarium og en zoologisk hage. Det er også mulig å få se delfinshow i parken.

Varna International Airport ligger 8 km nordvest for sentrum.