Leiebil Budapest

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Ungarn
  4. chevron_right
  5. Leiebil Budapest

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Budapest

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Budapest fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Budapest gjennom oss.

Budapest guide

Bilutleie Budapest
Leiebil Budapest

Budapest ligger nord i Ungarn, og er landets hovedstad. Byen har 1,7 millioner innbyggere (2011), og er landets økonomiske, kulturelle og administrative sentrum. Budapest er en universitetsby, og det eldste universitetet her ble grunnlagt i 1635.

Budapest ligger på begge sider av elven Donau, og er en viktig havneby. Bydelen Buda ligger på høyre elvebredd, mens bydelen Pest ligger på venstre. De to elvesidene er forbundet med 8 broer – der Kjedebroen fra 1849 er den best berømte.

Budapest regnes for å være en av Europas vakreste storbyer, og har en rekke turistattraksjoner. På Buda-siden ligger Slottet fra 1715, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Inne i slottet kan man besøke Nasjonalmuseet. Også Matthiaskirken – opprinnelig fra 1015 – er en populær attraksjon.

På Pest-siden ligger den imponerende Parlamentsbygningen fra 1904 – som har en 265 meter lang fasade. Også Nasjonalteatret, Operaen og St. Stefanskirken fra 1902 er populære besøksmål her.

Budapest har ellers en rekke helsebringende termalbad, et jødisk museum, kunstmuseum, zoologisk – og botanisk hage samt flere parker og rekreasjonsområder.

Flyplassen Budapest Ferenc Liszt International Airport ligger 20 km sørøst for sentrum.