Leiebil Slovakia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Slovakia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Slovakia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Slovakia gjennom oss.

Slovakia guide

Bilutleie Slovakia
Leiebil Slovakia

Slovakia (slovakisk: Slovensko) ligger i Sentral-Europa, og utgjorde inntil 1993 den ene delen av republikken Tsjekkoslovakia. Landet grenser til Tsjekkia, Polen, Ukraina, Ungarn og Østerrike. Innbyggertallet ligger på om lag 5,4 millioner (2010).

Bratislava, som ligger i den sørvestlige delen av landet ved bredden av Donau, er Slovakias hovedstad og største by. Den har et folketall på 426.000. Hovedstaden har en rekke kulturattraksjoner å vise fram, deriblant det vakre Bratislava Slott.

Andre større byer er Kosice (235 000 innb.) og Presov (92 000 innb.).

Store deler av Slovakia må karakteriseres som et fjelland. De høyeste fjellene ligger nord i landet, nærmere bestemt i fjellkjeden Karpatene. Den høyeste toppen heter Gerlachovský stit, og rager 2665 m.o.h.

Slovakia er først og fremst kjent for sine vintersportssentre og sine mange, tradisjonsrike kurbad. Mange turister har dem på listen over reisemål når de ferierer i Slovakia.

Slovakias hovedflyplass er M. R. Stefánik International Airport, som ligger rett ved hovedstaden Bratislava.