Leiebil Polen

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Polen

Finn beste pris på bilutleie i Polen ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Polen. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Polen guide

Bilutleie Polen

Leiebil Polen

Polen ligger nordøst i Europa, ved Østersjøens sørlige bredd. Landet grenser til Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ukraina, Hviterussland, Russland og Litauen. Folketallet er beregnet til 38,2 mill. (2010), hvorav 1,7 millioner er bosatt i hovedstaden Warszawa.

Andre større byer i Polen er Kraków (756 600 innb.), Lòdz 753 000 innb.), Wroclaw (633 000 innb.), Poznań (561 000 innb.) og Gdànsk (456 000 innb.).

Store deler av Polen ligger på den nordeuropeiske lavsletten, som strekker seg fra Ural i øst til Nederland i vest. Helt i sør finner vi imidlertid fjellområdene Sudetene og Karpatene, der de høyeste toppene strekker seg i et par tusen meters høyde over havet. Den godt og vel 1000 km lange elva Wisla renner gjennom landet, og har tradisjonelt vært selve ”livsnerven” i hovedstaden Warszawa.

Hovedstaden er et av de mest populære turistmålene i Polen. Dette er en tradisjonsrik kulturby med en rekke museer, konsertsaler og gallerier. Dessuten er det en livlig utelivs- og shoppingby. Arkitektonisk er den også interessant, og hele den gamle bydelen står av den grunn på UNESCOs verdensarvliste.

Polens største og viktigste flyplass er Warszawa Frederic Chopin International Airport, som ligger 10 km sør for sentrum av hovedstaden. En annen flyplass med stor trafikk er Gdansk Lech Walesa International Airport.

Destinasjoner

Meny