Leiebil Gdynia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Gdynia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Gdynia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Gdynia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Gdynia gjennom oss.

Gdynia guide

Bilutleie Gdynia
Leiebil Gdynia

Gdynia er en by nord i Polen som befinner seg 20 km nordvest for Gdańsk ved Gdańskbukta. Byen har en befolkning på 249 139 (2011) innbyggere.

Byene Gdynia, Gdańsk og Sopot (kjent for spa) kalles «trippelbyen» fordi de nesten overlapper hverandre og til sammen utgjør en befolkning på en million mennesker. Gdynia er en av Polens viktigste havnebyer og Skipsverft og fiskeforedlingsindustri utgjør en viktig del av økonomien

Fram til 1924 var Gdynia en fiskerlandsby, men så ble den bygd opp til havenby etter Versaillesfreden og var i en periode Polens eneste havn og flåtebase.  Den ble utsatt for svært store ødeleggelser under 2. verdenskrig.

Det er nærheten til havet med bading og båtliv som er Gdynias store attraksjon. Den har stor seilbåthavn, og om sommermånedene er det flere seilbåt- og regattakonkurranser. Hver juni holdes marinefestivalen som tiltrekker seg mange internasjonale turister. Det polske maritime museet ligger i Gdansk, 20 km lenger sør. Det finner flere turistbyråer som arranger dykketurer og kurs, ekspedisjoner til vrak i Gulfen, fisketurer og kurs i kjøring av motorbåt. Hovedgaten Świętojańska er et bra sted for shopping i tillegg til shoppingsenteret Batory.

Nærmeste flyplass er Gdańsk Lech Wałęsa Airport, 26 kilometer sør-vest for sentrum av Gdynia.