Leiebil Lodz Lufthavn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Lodz Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Lodz

Lufthavn Sammenlign priser og finn billig leiebil i Lodz Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Lodz Lufthavn gjennom oss.

Lodz Lufthavn guide

Bilutleie Lodz Lufthavn
Leiebil Lodz Lufthavn

Lodz Lufthavn – eller Wladyslaw Reymont Airport Lodz (LCJ) – er en regional flyplass som ligger 6 km sørvest for Lodz sentrum. Flyplassen ble åpnet i 1925, og var en av Polens viktigste fram til slutten av 1950-tallet. De senere årene er det gjort et stort arbeid for å revitalisere den som lufthavn, særlig for lavprisselskaper. Flyplassen betjener ca. 400.000 passasjerer i året.

Lodz Lufthavn har to terminaler: Terminal I, som er en innenlandsterminal (modernisert i 1997), og Terminal II, som er internasjonal, bygd i 2005. En tredje terminal er under utbygging.

Flyselskaper som har direkteruter fra Lodz Lufthavn er Jet Air (København, Wien), Ryanair (Dublin, Edinburgh, Liverpool, London, Nottingham, Shannon, Stockholm, Moss-Rygge) og Sun D’or (Tel Aviv).

Avstanden fra flyplassen til Lodz sentrum er kort, og man kan velge mellom flybuss, rutebuss eller taxi. Det er flere internasjonale bilutleiebyråer representert på flyplassen, dersom man ønsker å leie bil i Lodz. Man finner bl.a. Avis, Budget, Europcar, National og Sixt sine filialer her.

Publikumsfasilitetene er beskjedne ved Lodz Lufthavn, men det finnes restaurant, café, taxfree-butikk samt et turistkontor i terminalbygningen.
Det er ingen hoteller på flyplassen, men utvalget er bra i og rundt selve Lodz.