Leiebil Szczecin

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Polen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Szczecin

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Szczecin

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Szczecin fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Szczecin gjennom oss.

Szczecin guide

Bilutleie Szczecin
Leiebil Szczecin

Szczecin er en av Polens eldste og største byer med en befolkning på 407 811 (2011) innbyggere som befinner seg helt nord i Polen ved grensen til Tyskland. Bykjernen strekker seg over begge siden av elven Oder, og også på flere øyer.

En av byens attraksjoner er gammelbyen med kafeer, restauranter og butikker. Gammelbyen ble renovert på slutten av 1990-tallet, og mange av de nye bygningene er rekonstruksjoner av bygninger som ble ødelagt under andre verdenskrig. Etter krigen var det usikkert om byen skulle være en del av Tyskland eller bli innlemmet i Polen, men det ble i 1946 bestemt den skulle være polsk.

Det er en viktig kulturby med mange teater, museer og konsertsaler. Barnefamilier vil ha glede over å ta en tur til dukketeateret Pleciuga, og for de som liker slott og ærverdige bygninger er slottet Ducal stedet. Den har også flere katedraler og kirker, en av dem er St. Jacobs katedralen

Byen har en overflod av grønne områder: parker og alléer og brede avenyer med trær plantet på midtfeltet for å skille trafikkfeltene (hvor ofte trikkesporet er lagt). Det at den ligner Paris har en naturlig forklaring. Den ble gjenoppbygd i 1880 etter tegninger av Georges-Eugène Haussmann, som redesignet Paris under Napoleon III.

Skipsverftsindustrien er viktig, og her ligger Stocznia Szczecinska som er Polens største.  Den har en fiskeindustri og et stålverk. Havnen er en av de største i Polen.

«Solidaritet» Szczecin-Goleniów lufthavn ligger 45 km nordøst for byen.