Leiebil Szczecin Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Szczecin Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Szczecin Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Szczecin Lufthavn gjennom oss.

Szczecin Lufthavn guide

Bilutleie Szczecin Lufthavn
Leiebil Szczecin Lufthavn

Szczecin-Goleniów «Solidaritet » Lufthavn (SZZ) befinner seg like i utkanten av den lille byen Goleniów, og  45 km nordøst for Szczecin. Det er gode bussforbindelser fra flyplassen til byer som Goleniów, Karlino, Ploty, Nowogard og Koszain. Szczecin er den viktigste byen flyplassen betjener, og det går flybuss i forbindelse med ankomst og avgang. Fire bilutleiefirma er presentert på flyplassen, det er Hertz, Europcar, Sixt og Avis.

Flyplassen ble bygd i 1956 midt under den kalde krigen og var i utgangspunktet en militær flyplass. I de siste årene er den blitt pusset opp og har gode fasiliteter.  I 2011 var 258 217passasjerer innom Szczecin Lufthavn noe som betyr en nedgang i forhold til årene før.
Szczecin Lufthavn har charterturer til i Egypt, og regulære ruter til London, Liverpool, Edinburgh, Dublin, Oslo og Stavanger. Det er lavprisselskapet Ryanair som betjener de fleste destinasjonene.

Lufthavnene har kafe, pub og taxfree-butikk. I tillegg kan den tilby kapell, postkontor, apotek, VIP Lounge, smøterom og konferansesenter og et turistkontor.  Det finnes et hotell 1 km utenfor flyplassen, det er Pilot’s Hut Motel.