Leiebil Szczecin Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Szczecin Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Szczecin Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Szczecin Lufthavn gjennom oss.

Szczecin Lufthavn guide

Bilutleie Szczecin Lufthavn

Leiebil Szczecin Lufthavn

Szczecin-Goleniów «Solidaritet » Lufthavn (SZZ) befinner seg like i utkanten av den lille byen Goleniów, og  45 km nordøst for Szczecin. Det er gode bussforbindelser fra flyplassen til byer som Goleniów, Karlino, Ploty, Nowogard og Koszain. Szczecin er den viktigste byen flyplassen betjener, og det går flybuss i forbindelse med ankomst og avgang. Fire bilutleiefirma er presentert på flyplassen, det er Hertz, Europcar, Sixt og Avis.

Flyplassen ble bygd i 1956 midt under den kalde krigen og var i utgangspunktet en militær flyplass. I de siste årene er den blitt pusset opp og har gode fasiliteter.  I 2011 var 258 217passasjerer innom Szczecin Lufthavn noe som betyr en nedgang i forhold til årene før.
Szczecin Lufthavn har charterturer til i Egypt, og regulære ruter til London, Liverpool, Edinburgh, Dublin, Oslo og Stavanger. Det er lavprisselskapet Ryanair som betjener de fleste destinasjonene.

Lufthavnene har kafe, pub og taxfree-butikk. I tillegg kan den tilby kapell, postkontor, apotek, VIP Lounge, smøterom og konferansesenter og et turistkontor.  Det finnes et hotell 1 km utenfor flyplassen, det er Pilot’s Hut Motel.

Meny