Leiebil Egypt

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Egypt

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Egypt

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Egypt fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Egypt gjennom oss.

Egypt guide

Bilutleie Egypt

Leiebil Egypt

Egypt ligger i det nordvestre hjørnet av Nord-Afrika – og med en liten flik inn i Asia (Sinai-halvøya). Innbyggertallet ligger på i overkant av 83 millioner (2010), og landet er med det Afrikas nest folkerikeste. Egypts landareal dekker rundt 1 million km2, og landet har felles grense med Libya, Sudan, Israel og Gaza-stripen. Hovedstaden Kairo er med sine 16 millioner innbyggere Egypts og Afrikas største by. Andre betydelige byer i Egypt er Alexandria, Sharm el Sheik, Luxor, Suez og Port Said.

Store deler av Egypt er preget av ørkenlandskap, mens det er frodig langs verdens lengste elv – Nilen – som renner gjennom landet, og som har sitt utløp i Middelhavet.

Egypt er rikt på kulturskatter. Noen av verdens eldste befinner seg her. Mest kjent er pyramidene ved Giza – der man bl.a. kan besøke den berømte Sfinxen og den mektige Kheopspyramiden. Også de gamle templene ved Luxor må nevnes.

Opplevelser av en annen art kan man få ved å besøke den populære badebyen Sharm el-Sheikh, som ligger mellom Akababukta og Suez-bukta. Her er det dessuten et eldorado for sportsdykkere på jakt etter spennende koraller og mystiske skipsvrak.

På grunn av ”den arabiske revolusjonen” i 2011 bør man følge de oppdaterte sikkerhetsvurderingene fra Utenriksdepartementet.

Egypts hovedflyplass er Cairo International Airport, som ligger et par mil utenfor hovedstaden. Det er også travle flyplasser i Alexandria og i Sharm el-Sheikh.

Meny