Leiebil Egypt

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Egypt

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Egypt

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Egypt fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Egypt gjennom oss.

Egypt guide

Bilutleie Egypt
Leiebil Egypt

Egypt ligger i det nordvestre hjørnet av Nord-Afrika – og med en liten flik inn i Asia (Sinai-halvøya). Innbyggertallet ligger på i overkant av 83 millioner (2010), og landet er med det Afrikas nest folkerikeste. Egypts landareal dekker rundt 1 million km2, og landet har felles grense med Libya, Sudan, Israel og Gaza-stripen. Hovedstaden Kairo er med sine 16 millioner innbyggere Egypts og Afrikas største by. Andre betydelige byer i Egypt er Alexandria, Sharm el Sheik, Luxor, Suez og Port Said.

Store deler av Egypt er preget av ørkenlandskap, mens det er frodig langs verdens lengste elv – Nilen – som renner gjennom landet, og som har sitt utløp i Middelhavet.

Egypt er rikt på kulturskatter. Noen av verdens eldste befinner seg her. Mest kjent er pyramidene ved Giza – der man bl.a. kan besøke den berømte Sfinxen og den mektige Kheopspyramiden. Også de gamle templene ved Luxor må nevnes.

Opplevelser av en annen art kan man få ved å besøke den populære badebyen Sharm el-Sheikh, som ligger mellom Akababukta og Suez-bukta. Her er det dessuten et eldorado for sportsdykkere på jakt etter spennende koraller og mystiske skipsvrak.

På grunn av ”den arabiske revolusjonen” i 2011 bør man følge de oppdaterte sikkerhetsvurderingene fra Utenriksdepartementet.

Egypts hovedflyplass er Cairo International Airport, som ligger et par mil utenfor hovedstaden. Det er også travle flyplasser i Alexandria og i Sharm el-Sheikh.