Leiebil Israel

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Israel

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Israel

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Israel fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Israel gjennom oss.

Israel guide

Bilutleie Israel
Leiebil Israel

Israel, med sitt relativt beskjedne areal på drøyt 20 000 km2, er et land i Midt-Østen med kystlinje mot Middelhavet. I nord grenser landet mot Libanon, i øst mot Syria og Jordan – og i sørvest mot Egypt. Dessuten ligger de palestinske selvstyreområdene Vestbredden og Gaza, som delvis er okkupert av Israel i landets umiddelbare nærhet. Innbyggertallet i Israel ligger på rundt 7,3 millioner (2010) – hvorav de fleste er jøder.

Jerusalem (725 000 innbyggere) er Israels formelle hovedstad, men statusen er omstridt. I praksis er det kystbyen Tel Aviv som fungerer som administrativt sentrum. Andre viktige byer er Haifa og Eilat.

Landskapet i det lille landet er svært variert med sletter langs kysten samt fjell og åser i innlandet. Det finnes også flere innsjøer, bl.a. det verdensberømte Dødehavet – kjent for sitt ekstremt høye saltinnhold.

Landets desidert største turistattraksjon er Jerusalem, som er en hellig by for alle de tre verdensreligionene jødedommen, kristendommen og islam. Her kan man besøke en rekke viktige, religiøse kulturminner – bl.a. Klagemuren, Den hellige gravs kirke og Al Aqsa-moskeen. Ellers er Eilat, som ligger innerst i Rødehavet – en turistmagnet, med sine mange flotte badestrender.

Israels hovedflyplass er Ben Gurion International Airport, som ligger utenfor Tel Aviv.