Leiebil Israel

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Israel

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Israel

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Israel fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Israel gjennom oss.

Israel guide

Bilutleie Israel

Leiebil Israel

Israel, med sitt relativt beskjedne areal på drøyt 20 000 km2, er et land i Midt-Østen med kystlinje mot Middelhavet. I nord grenser landet mot Libanon, i øst mot Syria og Jordan – og i sørvest mot Egypt. Dessuten ligger de palestinske selvstyreområdene Vestbredden og Gaza, som delvis er okkupert av Israel i landets umiddelbare nærhet. Innbyggertallet i Israel ligger på rundt 7,3 millioner (2010) – hvorav de fleste er jøder.

Jerusalem (725 000 innbyggere) er Israels formelle hovedstad, men statusen er omstridt. I praksis er det kystbyen Tel Aviv som fungerer som administrativt sentrum. Andre viktige byer er Haifa og Eilat.

Landskapet i det lille landet er svært variert med sletter langs kysten samt fjell og åser i innlandet. Det finnes også flere innsjøer, bl.a. det verdensberømte Dødehavet – kjent for sitt ekstremt høye saltinnhold.

Landets desidert største turistattraksjon er Jerusalem, som er en hellig by for alle de tre verdensreligionene jødedommen, kristendommen og islam. Her kan man besøke en rekke viktige, religiøse kulturminner – bl.a. Klagemuren, Den hellige gravs kirke og Al Aqsa-moskeen. Ellers er Eilat, som ligger innerst i Rødehavet – en turistmagnet, med sine mange flotte badestrender.

Israels hovedflyplass er Ben Gurion International Airport, som ligger utenfor Tel Aviv.

Meny