Leiebil Israel

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Israel

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Israel

Finn beste pris på bilutleie i Israel ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Israel. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Israel guide

Bilutleie Israel

Leiebil Israel

Israel, med sitt relativt beskjedne areal på drøyt 20 000 km2, er et land i Midt-Østen med kystlinje mot Middelhavet. I nord grenser landet mot Libanon, i øst mot Syria og Jordan – og i sørvest mot Egypt. Dessuten ligger de palestinske selvstyreområdene Vestbredden og Gaza, som delvis er okkupert av Israel i landets umiddelbare nærhet. Innbyggertallet i Israel ligger på rundt 7,3 millioner (2010) – hvorav de fleste er jøder.

Jerusalem (725 000 innbyggere) er Israels formelle hovedstad, men statusen er omstridt. I praksis er det kystbyen Tel Aviv som fungerer som administrativt sentrum. Andre viktige byer er Haifa og Eilat.

Landskapet i det lille landet er svært variert med sletter langs kysten samt fjell og åser i innlandet. Det finnes også flere innsjøer, bl.a. det verdensberømte Dødehavet – kjent for sitt ekstremt høye saltinnhold.

Landets desidert største turistattraksjon er Jerusalem, som er en hellig by for alle de tre verdensreligionene jødedommen, kristendommen og islam. Her kan man besøke en rekke viktige, religiøse kulturminner – bl.a. Klagemuren, Den hellige gravs kirke og Al Aqsa-moskeen. Ellers er Eilat, som ligger innerst i Rødehavet – en turistmagnet, med sine mange flotte badestrender.

Israels hovedflyplass er Ben Gurion International Airport, som ligger utenfor Tel Aviv.

Meny