Leiebil Eliat

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Israel
  4. chevron_right
  5. Leiebil Eliat

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Eliat

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Eliat fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Eliat gjennom oss.

Eliat guide

Bilutleie Eliat

Leiebil Eliat

Eilat er en ferie- og turistby som ligger helt sør i Israel ved Akababukten, og har omlag 50.000 innbyggere (2009). Byen ligger ved ørkenområdet Negev, og er Israels eneste havneby ved Rødehavet (som er en del av Det indiske hav).

Eilat har steppeklima med tørt og varmt vær hele året gjennom. Byen opplever 359 soldager i året, og sommerstid kan temperaturene komme opp i + 40 grader C. Vinterstid ligger temperaturene stort sett rundt +22 grader C.

Byen er et svært populært turistmål, og mottar omlag 1 millioner besøkende årlig. I Eilat finner man flotte sandstrender, gode shoppingmuligheter i butikker og kjøpesentre samt et hektisk uteliv.

Noen turistattraksjoner er svært populære i Eilat – bl.a. akvariet «Underwater Observatory Marine Park», fornøyelsesparken «Kings City» (innendørs), den kunstige sandstranden «Delfin Reef» – der besøkende kan svømme sammen med delfiner samt den botaniske hagen i Negev-ørkenen.

Det finnes en mindre flyplass i Eilat, som kun har innenriksflyvninger. Ellers er nærmeste større flyplass Ovda International Airport, som ligger 40 km nordvest for Eilat. Det er mange charterfly fra Europa som lander her.

Meny