Leiebil Haifa

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Israel
  4. chevron_right
  5. Leiebil Haifa

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Haifa

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Haifa fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Haifa gjennom oss.

Haifa guide

Bilutleie Haifa
Leiebil Haifa

Haifa er en av Israels viktigste havnebyer, og ligger nord i landet ved Middelhavet. Byen har omlag 270.000 innbyggere (2010), mens storbyområdet har et folktall på bortimot 1 million.

Haifas innbyggere representerer hele 5 religioner – jøder, muslimer, kristne, drusere, og bahai. Det er likevel en utbredt toleranse mellom de ulike religiøse samfunnene her.

Haifa er regionens kulturelle, kommersielle og industrielle sentrum, og har dessuten to universiteter, flotte parker, flere museer, kjøpesentre, badestrender samt et variert uteliv.

Byen ligger på sørsiden av Haifabukten – ved foten av Karmelfjellet (som er 546 meter høyt). Fjellet har frodig vegetasjon, og har blitt erklært som nasjonalpark. På Karmelfjellet ligger dessuten Bábs helligdom – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her finnes også det fransk-katolske klosteret «Stella Maris» fra 1200-tallet.

Haifa har ellers flere viktige museer – bl.a. et immigrasjons- og sjøfartsmuseum, et vitenskapsmuseum, et kunstmuseum samt «Tikotin Museum of Japanese Art» – som er et flott museum med utstillinger av japansk kunst.

Byen har i tillegg en zoologisk og en botanisk hage samt flotte kilometerlange sandstrender litt sørvest for sentrum.

Nærmeste internasjonale flyplass er Ben Gurion International Airport, som ligger 110 km sør for Haifa (ved byen Tel Aviv).