Leiebil Syria

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Syria

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Syria

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Syria fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Syria gjennom oss.

Syria guide

Bilutleie Syria

Leiebil Syria

Syria er en arabisk stat i Midtøsten. I nord grenser det til Tyrkia, i øst til Irak, i sør til Jordan og i vest til Libanon, Israel samt Middelhavet. De syriske Golanhøydene er okkupert av Israel siden seksdagerskrigen i 1967. Damaskus er hovedstaden. Arabisk er det offisielle språket, og rundt 85 prosent av befolkningen muslimer. Landet har 22 530 746 (2012) innbyggere.

Syria er et land med fruktbare sletter, høye fjell og ørkener, og hjem til ulike etniske og religiøse grupper, inkludert kurderne, armenere, assyrere, kristne og muslimer som utgjør størsteparten av befolkningen. Landet er et av de land som betegnes som «verdens vugge». Kysten er frodig, og deler av det vestlige Syria er egnet for jordbruk. I øst dominerer ufruktbar ørken.

Damaskus er hovedstaden i landet og en av de eldste bebodde byen i verden. En av byens mest besøkte stedene er Ummayyad moskeen. En bør også få med seg Al-Hamidiyah basaren og Tikiyeh moskeen fra midten av 1600-tallet. Al Azem Palace er et storslagent palass som ble bygget på 1700-tallet, og er nå et nasjonalt museum i Damaskus. Mausoleet til sultan Saladin fra 1196 er en annen attraksjon.

Andre populære turistbyer i Syria er Bosra med ruiner både fra romansk, Bysants’ og islamsk tid. Den har også et godt bevart romersk teater. Palmyra, kjent fra Bibelen som Tadmor, er en ruinby fra antikken og et viktig arkeologisk funnsted i Syria cirka 215 km nordøst for hovedstaden Damaskus, i en oase i ørkenen. Aleppo er den største byen i Syria, og har også mange viktige historiske monumenter.

Siden mars 2011 har Syria det vært borgerkrig i landet. Den pågående syriske borgerkrigen ble inspirert av den arabiske våren. Opptil 11,000 mennesker blitt drept, primært demonstranter. For å unnslippe volden har over 355 000 syriske flyktninger flyktet til nabolandene. Det frarådes å reise til Syria (jan 2013).

Dem største flyplassene er Damaskus internasjonale lufthavn som ligger 35km utenfor hovedstaden. Aleppo internasjonale Lufthavn ligger like nordøst for Aleppo i nord i landet.

Meny