Leiebil Sharm El Sheikh

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sharm El Sheikh

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sharm El Sheikh fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sharm El Sheikh gjennom oss.

Sharm El Sheikh guide

Bilutleie Sharm El Sheikh
Leiebil Sharm El Sheikh

Den egyptiske byen Sharm el-Sheik ligger på sørspissen av Sinaihalvøya – ved innløpet til Akaba-bukta – og har ca. 35 000 innb. (2010). Byen har et jevnt, varmt klima, og er følgelig en populær helårsdestinasjon.

Sharm el-Sheik var i utgangspunktet en liten, ubetydelig fiskerlandsby, men i løpet av de siste tiårene er stedet bygget kraftig ut til å bli et av Egypts mest moderne og populære turiststeder. Luksushotellene ligger nå på rekke og rad langs kysten av Rødehavet. Mange av hotellene ligger i området Naama Bay, noen kilometer øst for sentrum.Tvert imot det man kanskje skulle forvente i et muslimsk land, er det et pulserende natteliv i Sharm el-Sheikh med et utall utesteder og restauranter, og dessuten flere kasinoer. Byen framstår på mange måter som en moderne, vestlig inspirert turist-”ghetto”.

Sharm el-Sheikh er et eldorado for sportsdykkere fra hele verden, først og fremst på grunn av de store, vakre korallrevene utenfor kysten. Siden det flere steder er nokså bratt og ulendt ved strandområdene rundt byen, er det bygget ut store områder med tiltalende bassenger, kunstige fosser, vannsklier, boblebad osv.

Helt på sørspissen av halvøya finner vi nasjonalparken Ras Mohammed (Mohammeds hode), der det også er et stort badeland, spesielt anrettet for barn.

Sharm el-Sheikh International Airport ligger 18 km nordøst for sentrum.