Leiebil Sharm El Sheikh Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Sharm El Sheikh Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Sharm El Sheikh Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sharm El Sheikh Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sharm El Sheikh Lufthavn guide

Bilutleie Sharm El Sheikh Lufthavn

Leiebil Sharm El Sheikh Lufthavn

Sharm el-Sheikh International Airport (SSH) er en moderne flyplass, som ligger 18 km nordøst for Sharm el-Sheik sentrum. Flyplassen betjente 7,5 millioner passasjerer i 2010, og er den nest travleste i Egypt (etter Cairo Lufthavn).

Sharm el-Sheikh Lufthavn har faste rutefly til omlag 35 internasjonale destinasjoner – de fleste i Europa. Flyplassen ble åpnet i 1968, og har idag 3 terminaler. Fasiliteter som finnes ved terminalene er bl.a. minibank, caféer, restauranter, valutaveksling, en aviskiosk, en gullsmed og en souvenir-butikk.

Fra flyplassen og inn til sentrum er det flere transportmuligheter. Man kan benytte taxi – eller om man vil, turisttaxi. De sistnevnte er mer komfortable, men også noe dyrere. Man er imidlertid garantert engelsktalende sjåfør. En annen transportmulighet er minibusser som går i fast rute.

Ønsker man å leie bil, er det mange muligheter på flyplassen, siden en rekke av de store, internasjonale utleiebyråene har utleiekontorer her (Avis, Hertz, Europcar, Sixt m.fl.).

Meny