Leiebil Kairo Lufthavn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Egypt
  4. chevron_right
  5. Leiebil Kairo Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kairo Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kairo Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kairo Lufthavn gjennom oss.

Kairo Lufthavn guide

Bilutleie Kairo Lufthavn
Leiebil Kairo Lufthavn

Kairo Lufthavn (CAI) ligger i Heliopolis – rundt 25 km nordøst for Kairo sentrum. Det er den nest travleste flyplassen på det afrikanske kontinentet. I 2010 betjente den 16,1 millioner passasjerer. Det er direkteruter herfra til en rekke byer i store deler av verden. Dessuten betjener flyplassen en god del chartertrafikk.

For å komme seg fra flyplassen til Kairo sentrum, kan man enten benytte seg av flybuss, shuttlebuss eller taxi. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være lurt å avtale pris med taxisjåføren på forhånd. Det er også en mulighet å reise med ordinær rutebuss. Dette vil være det rimeligste alternativet, men bussene er ofte overfylte.

Flere kjente, internasjonale leiebilfirmaene har sine utleiekontorer på flyplassen (Avis, Sixt, Hertz, Europcar og Budget), men om man velger å leie bil, er det viktig å forberede seg på at trafikkbildet i og rundt Kairo kan virke nokså kaotisk – og kødannelse er et stort problem.

Fasiliteter på Kairo Lufthavn er bl.a. internett-tilgang, banker, valutaveksling-skranke, restauranter/caféer, Tax-freebutikk og medisinsk senter.

Nærmeste overnattingssted er Hotel Novotel Cairo Airport, som ligger 1 km fra flyplassen. Det går gratis shuttlebuss fra terminalbygningen til hotellet.