Leiebil Kairo Lufthavn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Egypt
  4. chevron_right
  5. Leiebil Kairo Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Kairo Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kairo Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kairo Lufthavn gjennom oss.

Kairo Lufthavn guide

Bilutleie Kairo Lufthavn

Leiebil Kairo Lufthavn

Kairo Lufthavn (CAI) ligger i Heliopolis – rundt 25 km nordøst for Kairo sentrum. Det er den nest travleste flyplassen på det afrikanske kontinentet. I 2010 betjente den 16,1 millioner passasjerer. Det er direkteruter herfra til en rekke byer i store deler av verden. Dessuten betjener flyplassen en god del chartertrafikk.

For å komme seg fra flyplassen til Kairo sentrum, kan man enten benytte seg av flybuss, shuttlebuss eller taxi. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være lurt å avtale pris med taxisjåføren på forhånd. Det er også en mulighet å reise med ordinær rutebuss. Dette vil være det rimeligste alternativet, men bussene er ofte overfylte.

Flere kjente, internasjonale leiebilfirmaene har sine utleiekontorer på flyplassen (Avis, Sixt, Hertz, Europcar og Budget), men om man velger å leie bil, er det viktig å forberede seg på at trafikkbildet i og rundt Kairo kan virke nokså kaotisk – og kødannelse er et stort problem.

Fasiliteter på Kairo Lufthavn er bl.a. internett-tilgang, banker, valutaveksling-skranke, restauranter/caféer, Tax-freebutikk og medisinsk senter.

Nærmeste overnattingssted er Hotel Novotel Cairo Airport, som ligger 1 km fra flyplassen. Det går gratis shuttlebuss fra terminalbygningen til hotellet.

Meny