Leiebil Litauen

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Litauen

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Litauen

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Litauen fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Litauen gjennom oss.

Litauen guide

Bilutleie Litauen
Leiebil Litauen

Republikken Litauen ligger ved den sørøstlige bredden av Østersjøen, i det geografiske området Baltikum. Landet har felles grense med Latvia, Hviterussland, Polen og Russland (Kaliningrad oblast). Litauen har et areal på 65 300 km², og innbyggertallet ligger på rundt 3,4 millioner (2010).

Hovedstad og største by er Vilnius, som har omlag 540 000 innbyggere. De største byene ellers er Kaunas og Klaipeda. Det offisielle språket i Litauen er litauisk, som er nærmest beslektet med språket i nabolandet Latvia.

Landskapet i Lituen er overveiende flatt, og langs kysten er det dominert av elvedeltaer og morener. Særlig sør i landet er det mye skog, som vesentlig består av furu.

Mange av landets mest populære attraksjoner er konsentrert i og rundt Vilnius, som i 2009 hadde status som europeisk kulturhovedstad. Sentrum av byen har, på grunn av sin godt bevarte historiske arkitektur, stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1994.

Litauens hovedflyplass, Vilnius International Airport, ligger 7 km sør for hovedstaden.