Leiebil Palanga

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Litauen
  4. chevron_right
  5. Leiebil Palanga

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Palanga

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Palanga fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Palanga gjennom oss.

Palanga guide

Bilutleie Palanga

Leiebil Palanga

Kystbyen Palanga ligger vest i Litauen –  litt nord for Klaipeda – og har omlag 20.000 innbyggere (2011). Palanga er en av Litauens mest besøkte turistmål, først og fremst for dem som ønsker sol, strand og bade-ferie. Palanga består av 5 tidligere mindre fiskerlandsbyer som er slått sammen til en by. Det er mange hoteller og flere campingplasser i og rundt byen.

Næringslivet er i første rekke basert på turisme. I tillegg er det en relativt stor oljeterminal i Butingė. Palanga kalles ofte Litauens ”sommerhovedstad”. Bebyggelsen er konsentrert langs en to kilometer lang hovedgate som går innover i landet fra en pir som stikker ut i Østersjøen. Stranden –  som er hele 25 kilometer lang – regnes av mange som Litauens beste. En del av stranden er merket med ”Blått flagg”, noe som indikerer rent vann og trygt farvann.

Den mest attraktive delen av stranden ligger nær den botaniske hagen, der det ofte arrangeres konserter og strandfester for ungdom – spesielt i sommerhalvåret.

Når det gjelder andre severdigheter i Palanga, må byens rav-museum nevnes. Dette er et populært besøksmål, og ligger i det vakre renessanse-slottet «Tyszkiewicz» fra 1897. Også den katolske kirken St. Marys fra 1906 – med sitt 76 meter høye tårn –  er en av byen severdigheter. Dessuten ligger Litauens eldste apotek i sentrum av byen Palanga, og dette ble etablert midt på 1850-tallet.

Palanga International Airport ligger 7 km nord for sentrum, og den er Litauens tredje største lufthavn.

Meny