Leiebil Latvia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Latvia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Latvia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Latvia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Latvia gjennom oss.

Latvia guide

Bilutleie Latvia
Leiebil Latvia

Republikken Latvia ligger i det geografiske området Baltikum, nærmere bestemt ved den østlige bredden av Østersjøen. Landet har felles grense med Estland, Russland, Hviterussland og Litauen. Latvia dekker et areal på 64 589 km², og har et innbyggertall på rundt 2,2 millioner (2010).

Hovedstaden Riga har i overkant av 750 000 innbyggere, og ligger ved Rigabukten (ved Østersjøen). Andre større byer er Liepaia og Daugavpils. Det offisielle språket i Latvia er latvisk, og nærmest beslektet med språket i nabolandet Litauen.

Landskapet i Latvia er preget av lavlandssletter og skog. Ellers er landet gjennomskåret av en rekke mindre elver og innsjøer. Den største av innsjøene, Lubanas, har et areal på 82 km2.

Det mest populære turistmålet i Latvia er hovedstaden Riga, der gamlebyen er et trekkplaster. Også nyere arkitektur er et varemerke for byen. Det gjelder særlig en helhetlig samling bygninger i sentrum, som med sin karakteristiske art nouveau-stil er kommet med på UNESCOs verdensarvliste.

Latvias hovedflyplass er Riga International Airport, som ligger litt utenfor sentrum av hovedstaden.