Leiebil Liepaja

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Latvia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Liepaja

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Liepaja

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Liepaja fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Liepaja gjennom oss.

Liepaja guide

Bilutleie Liepaja
Leiebil Liepaja

Liepaja ligger på sørvestkysten i Latvia ved Østersjøen, og har 83.000 innbyggere (2012). Liepaja er landets 3. største by, og ligger 200 km sørvest for hovedstaden Riga. Byen har en viktig havn, og herfra går ferger til Sverige og Tyskland.

Liepaja ble grunnlagt i 1253, og fikk byrettigheter i 1625. Byen er idag en populær turist- og badeby, og er kanskje aller mest kjent for sine flotte sandstrender langs kysten. I tillegg har byen mange severdige kirker og bygninger i ulike stilarter.

Liepaja har også et rikt kulturliv med kunstgallerier, museer, historiske og kulturelle monumenter og en rekke populære årlige festivaler.

Noen av de mest populære turistattraksjonene i Liepaja er bl.a. den katolske St. Joseph-katedralen fra 1762, St. Anna-kirken fra 1587 (en av Latvias eldste kirker), den russisk-ortodokse St. Nikolai-katedralen fra 1903 samt den lutherske Trefoldighetskirken fra 1758 med sitt 55 meter høye tårn. Orgelet i Trefoldighetskirken er berømt, og var inntil 1912 verdens største.

Nord for Liepaja ligger bydelen Karosta (tidligere en hemmelig sovjetisk militærby), som har 8 festninger.

Nærmeste større flyplass er Palanga International Airport, som ligger 65 km sør for Liepaja.