Leiebil Estland

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Estland

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Estland

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Estland fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Estland gjennom oss.

Estland guide

Bilutleie Estland
Leiebil Estland

Estland er en republikk som ligger ved den østlige bredden av Østersjøen, i det geografiske området som ofte kalles Baltikum. Landet, som er på størrelse med Danmark, har rundt 1,3 millioner innbyggere(2010), hvorav drøyt 400 000 er bosatt i hovedstaden Tallinn. Andre viktige byer er Tartu, Narva og Pärnu. Landets offisielle språk er estisk, som er i slekt med finsk.

Estland grenser til Russland i øst og Latvia sør. Landskapet er svært flatt, og det høyeste punktet ligger i overkant av 300 m.o.h. Flere elver renner gjennom landet, der det også finnes en rekke store og små innsjøer – og kysten er preget av mange bukter og viker.

Turisme som næringsvei har vært gjennom en rivende utvikling de senere årene, først og fremst på grunn av landets lave prisnivå, korte avstander, gode shoppingmuligheter og en rekke spennende severdigheter. Den godt bevarte gamlebyen i Tallinn står på UNESCOs verdensarvliste. Og i 2008 ble KUMU kunstmuseum – som også ligger i hovedstaden –
kåret til Årets museum i Europa.

Estlands hovedflyplass –  Lennart Meri Tallinn Airport – ligger noen få kilometer utenfor Tallinn sentrum.