Leiebil Pärnu

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Estland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Pärnu

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Pärnu

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Pärnu fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Pärnu gjennom oss.

Pärnu guide

Bilutleie Pärnu

Leiebil Pärnu

Pärnu, som på tysk heter Pernau, er en av Estlands viktigste byer. Den ligger ca. 110 km sør for hovedstaden Tallinn – ved Rigabukten – og har om lag 45.000 innbyggere (2010).
Gjennom sentrum renner Pärnu-elva, som sammen med den strategiske kystplasseringen, har gjort Pärnu til en betydningsfull havneby – kjent for sin gode, isfrie havn.

I middelalderen var Pärnu knyttet til Hansa-forbundet, og handelsvirksomhet har stått sentralt i byens næringsliv helt fram til vår tid. I dag er nok Pärnu mest kjent som en populær bade- og kurby. Den kalles ofte ”Estlands sommerhovedstad”.

Blant byens severdigheter finner vi flere historiske og arkitektoniske perler. Blant disse er Red Tower – som er den gjenværende rest av middelalderens Pärnu festning. Denne var på 1300-tallet en integrert del av et forsvarsanlegg med en rekke tårn, som omkranset byen.
En annen populær attraksjon er det berømte gytjebadet (som i dag også inneholder et spa-senter). Det ble oppført i 1927 i nyklassisistisk stil, og fasaden minner om et gresk tempel.

Ellers er Pärnu Estlands viktigste festivalby, og kultur- og utelivstilbudet er stort og variert. Den vakre strandpromenaden – Pärnu Beach Boardwalk – er et populært treffsted i sommermånedene. Den innbydende badestranden er kvalitetsstemplet med blått flagg og regnes som en av Estlands beste.

Nærmeste flyplass er Pärnu Airport, som ligger ca. 4 km nordvest for sentrum.

Meny