Leiebil Narva

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Estland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Narva

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Narva

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Narva fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Narva gjennom oss.

Narva guide

Bilutleie Narva
Leiebil Narva

Narva er den tredje største byen i Estland, og ligger helt nordøst i landet – ved grensen mot Russland, 12 km fra utløpet av grenseelva med samme navn som byen. På den russiske siden av elva ligger byen Ivangorod. Fram til 1918 var Narva og Ivangorod formelt sett én by.

Narva har omlag 65.500 innbyggere (2011).

Tradisjonelt har ulike typer industrivirksomhet vært Narvas viktigste inntektskilde – først og fremst energiproduksjon. De senere årene har turismen fått økt betydning.

Narva ble opprinnelig anlagt som borg av danskene i 1256 (Hermannsborg). Senere har byen bl.a. vært under svensk, russisk og sovjetisk herredømme. Byen ble nesten helt ødelagt under 2. verdenskrig, men enkelte bygninger ble spart – og i dag framstår byen som en harmonisk blanding av gammelt og nytt.

Middelalderens Hermannsborg eksisterer fremdeles, og den er Narvas viktigste historiske attraksjon. Den huser i dag et museum. Tvers over elva – på russisk side – kan man fra Hermannsborg se over til Ivangorod-festningen.

En annen severdighet er Kreenholm manufaktur – en av Europas største tekstilfabrikker på 1800-tallet. Anlegget ligger et par kilometer lenger oppe langs elva, like i nærheten av områdets største turistattraksjon – Narva-fossen.

Nærmeste internasjonale flyplass er Tallinn Airport, som ligger 210 km vest for Narva.