Leiebil Russland

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Russland

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Russland fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Russland gjennom oss.

Russland guide

Bilutleie Russland
Leiebil Russland

Russland ligger dels i Europa, dels i Asia – og er med sine drøye 17 millioner km² verdens største land. Også med hensyn til folkemengde er det blant de store. Hele 142 millioner innbyggere bor det i dette enorme landet. Russland har felles grense med Norge, Finland, Estland, Latvia, Hviterussland, Ukraina, Georgia, Aserbajdsjan, Kasakhstan, Folkerepublikken Kina, Mongolia, Nord-Korea, Litauen og Polen.

Russlands hovedstad er Moskva, som ligger sentralt i den europeiske delen. Med sitt innbyggertall på 10,5 millioner er den er en av verdens folkerikeste byer. Russland har et drøyt titalls millionbyer –  hvorav de største er St. Petersburg og Novosibirsk.

De vestlige delene av Russland dominerer både befolkningsmessig og økonomisk. Området  er preget av kupert lavland, mens områdene øst for Uralfjellene –  der Sibir utgjør en stor del –  er langt tynnere befolket og med sterke innslag av stepper, tundra og øde skogsområder (taiga). Det er mange store elver som renner gjennom Russland. De lengste i den europeiske delen er Volga og Don, mens Ob, Jenisej og Lena er blant de viktigste i den asiatiske delen.

I de store russiske byene, særlig Moskva og St. Petersburg, har det tradisjonelt vært et pulserende kulturliv, særlig innenfor kunstarter som teater, ballett og opera – og slik er det fremdeles. Også sirkus er en viktig del av russisk tradisjonskultur. En opplevelse av en helt særegen, nesten mytisk, art som tiltrekker seg mange turisters oppmerksomhet, er en reise med den transsibirske jernbanen (åpnet i 1905) fra Moskva, gjennom Sibir til Vladivostok. Turen tar 9 døgn.

Russlands tre største flyplasser ligger i Moskva. Av disse er Domodedovo International Airport den aller største. Ellers er også Pulkovo International Airport i St. Petersburg en av landets travleste.