Leiebil Russland

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Russland

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Russland fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Russland gjennom oss.

Russland guide

Bilutleie Russland

Leiebil Russland

Russland ligger dels i Europa, dels i Asia – og er med sine drøye 17 millioner km² verdens største land. Også med hensyn til folkemengde er det blant de store. Hele 142 millioner innbyggere bor det i dette enorme landet. Russland har felles grense med Norge, Finland, Estland, Latvia, Hviterussland, Ukraina, Georgia, Aserbajdsjan, Kasakhstan, Folkerepublikken Kina, Mongolia, Nord-Korea, Litauen og Polen.

Russlands hovedstad er Moskva, som ligger sentralt i den europeiske delen. Med sitt innbyggertall på 10,5 millioner er den er en av verdens folkerikeste byer. Russland har et drøyt titalls millionbyer –  hvorav de største er St. Petersburg og Novosibirsk.

De vestlige delene av Russland dominerer både befolkningsmessig og økonomisk. Området  er preget av kupert lavland, mens områdene øst for Uralfjellene –  der Sibir utgjør en stor del –  er langt tynnere befolket og med sterke innslag av stepper, tundra og øde skogsområder (taiga). Det er mange store elver som renner gjennom Russland. De lengste i den europeiske delen er Volga og Don, mens Ob, Jenisej og Lena er blant de viktigste i den asiatiske delen.

I de store russiske byene, særlig Moskva og St. Petersburg, har det tradisjonelt vært et pulserende kulturliv, særlig innenfor kunstarter som teater, ballett og opera – og slik er det fremdeles. Også sirkus er en viktig del av russisk tradisjonskultur. En opplevelse av en helt særegen, nesten mytisk, art som tiltrekker seg mange turisters oppmerksomhet, er en reise med den transsibirske jernbanen (åpnet i 1905) fra Moskva, gjennom Sibir til Vladivostok. Turen tar 9 døgn.

Russlands tre største flyplasser ligger i Moskva. Av disse er Domodedovo International Airport den aller største. Ellers er også Pulkovo International Airport i St. Petersburg en av landets travleste.

Meny