Leiebil Finland

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Finland

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Finland fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Finland gjennom oss.

Finland guide

Bilutleie Finland
Leiebil Finland

Republikken Finland (finsk: Suomi) er det nordøstligste landet i Norden, og det dekker et areal på 338 145 km2. Innbyggertallet ligger på i overkant av 5,2 millioner (2010). Til Finland hører også den delvis selvstyrte øygruppen Åland, som ligger på grensen mellom Østersjøen og Bottenviken. Finland har felles grense med Sverige, Norge og Russland. Hovedstaden Helsinki (Helsingfors) har om lag 560 000 innbyggere.

Andre større byer er Espoo (Esbo), Tampere (Tammerfors), Vantaa (Vanda), Turku (Åbo) og  Oulu (Uleåborg).

Finlands natur er dominert av skog, og høydeforskjellene i landskapet er jevnt over relativt små. Ellers er landet gjennomskåret av en rekke elver og innsjøsystemer – og går derfor populært under betegnelsen «De tusen sjøers land».

Finland har to offisielle språk: finsk (tales av 93%) og svensk (6%).

Landets mest populære attraksjoner ligger i sør, ved Finskebukta – først og fremst i og rundt hovedstaden Helsinki. En av de mest besøkte er kystfortet Sveaborg fra slutten av 1700-tallet, som også står på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Finlands hovedflyplass er Helsinki Vantaa Airport, som ligger ca. 20 km nord for hovedstaden. Andre travle flyplasser er Tampere Airport, Rovaniemi Airport og Kemi Airport.

Destinasjoner