Leiebil Rovaniemi

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Rovaniemi

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Rovaniemi

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Rovaniemi fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Rovaniemi gjennom oss.

Rovaniemi guide

Bilutleie Rovaniemi
Leiebil Rovaniemi

Rovaniemi er en by med ca. 60.000 innbyggere (2010), som er administrativt sentrum for landskapet Lappland i Nord-Finland. Byen ligger nær polarsirkelen, mellom fjellene Ounasvaara og Korkalovaara, der elvene Kemijoki og Ounasjoki møtes.

I Rovaniemi ligger Lapplands universitet – Finlands aller nordligste høyere utdanningsinstitusjon.

Det mest kjente landemerket i Rovaniemi er Jätkänkynttilä-broen (der det brenner en ”evig flamme”) over elva Kemijoki. Ellers er Arktikum-huset (arktisk museum), Rådhuset og  Lappia-huset populære besøksmål. Sistnevnte huser både teater, konsertsal, kongress-senter og bibliotek.

”Julenissens Landsby og Santapark”, som ligger 8 km nord for sentrum, er antakelig Rovaniemis mest besøkte attraksjon – og den blir markedsført internasjonalt som ”Julenissens hjem”. Her kan man dessuten besøke Ranua Djurpark, som har ca. 50 ulike arktiske og nordiske dyrearter.

En særegen opplevelse er det ellers å overnatte på snøhotellet Arctic Snow Hotel, der man kan sove i igloo. Hotellet ligger 25 km utenfor sentrum og åpner for sesongen i desember hvert år.

Nærmeste flyplass er Rovaniemi Lufthavn, som ligger om lag 10 km nord for sentrum.