Leiebil Kokkola

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Kokkola

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Kokkola

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kokkola fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kokkola gjennom oss.

Kokkola guide

Bilutleie Kokkola

Leiebil Kokkola

Kokkola (Karleby på svensk) er en by og kommune i Finland. Byen ligger i Vest-Finland og er en del av den sentrale Österbotten-regionen med en befolkning på 46 714 (2012) innbyggere.

Kokkola ble grunnlagt i år 1620 av Gustav II Adolf. Opprinnelig var den en handels- og sjøfartsby, men på 1900-tallet satte industrien sitt preg på byens næringsliv og skapte betydelig befolkningsvekst. Byen er i dag et administrativt, kulturelt og økonomisk senter i Mellersta Österbotten-regionen.

Kokkola er en tospråklig kommune, og omtrent en femtedel er svensktalende. Det går fergeforbindelse til Skelleftehamn i Sverige. Byen er forøvrig den nordligste kommunen i Finland med en betydelig andel svensktalende.

En attraksjon i Kokkola er den gamle Neristan med trehusbebyggelse i sentrum av byen. Det er fint å oppleve den til fots. Mange turister tar en tur med båten M / S Jenny for å besøke fyret på øya Tankar. På Kaarlela Kirkonmäki lokalhistoriske museum kan en bli kjent med  lokale byggeskikker og tradisjoner.

En av de eldste bygningene i byen  er kirken fra 1550, og om sommeren holdes det gratis konserter her. En annen historisk bygning er Pedagogio, en skole fra 1696. På naturmuseet Kieppi har de samlinger av nesten alle finske fugl- og pattedyrarter.

Badelandet VesiVeijari er et paradis for hele familien med 12 ulike bassenger, vannsklier, boblebad, badstuer mm. Om sommeren finnes det også oppvarmet utendørsbasseng og en 80 m lang vannsklie.

Flyplassen Kokkola-Pietarsaari Lufthavn befinner seg 19 km fra sentrum.

Meny