Leiebil Ylitornio

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Ylitornio

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Ylitornio

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Ylitornio fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Ylitornio gjennom oss.

Ylitornio guide

Bilutleie Ylitornio
Leiebil Ylitornio

Ylitornio (svensk Övertorneå) er en kommune og et tettsted som ligger i provinsen Lappland nord i Finland ved bredden av Torne-elven like ved grensen til Sverige. På motsatt side ligger den svenske byen Övertorneå. Kommunen har en befolkning på 4 641 (2012) innbyggere.

I området er det mange åser, elver og innsjøer som tilbyr et mangfold av uberørt natur med utmerkede fritids- og rekreasjonsmuligheter. Torne-elven reklamerer for å være den beste lakseelva i Europa, og tiltrekker seg mange ivrige fiskere hvert år.

En av attraksjonene i Ylitornio er å gå opp på toppen av Aavasaksa-åsen hvor som har en god utsikt over landskapet og kan en se over til Sverige. Her befinner den dekorative jakthytta Keisarinmaja seg og den fungerer i dag som kafe. I tettstedet finnes det en gammel trekirke som har et orgel fra 1600-tallet.

Selv om Ylitornio er finskspråklig, har mange steder i området både svenske og finske navn. Den nærmeste flyplassen er Kemi/Torneå Lufthavn som ligger rundt 80 km fra sentrum mens Rovaniemi Lufthavn befinner seg 100 km fra Ylitornio.