Leiebil Rovaniemi Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Rovaniemi Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Rovaniemi Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Rovaniemi Lufthavn gjennom oss.

Rovaniemi Lufthavn guide

Bilutleie Rovaniemi Lufthavn
Leiebil Rovaniemi Lufthavn

Rovaniemi lufthavn (RVN) er en regional flyplass som ligger omlag 10 km nord for Rovaniemi sentrum –  i det finske landskapet Lappland.

Rovaniemi Lufthavn betjener ca. 440.000 passasjerer årlig – og har faste ruter til Helsinki (Finnair, Blue 1 og Norwegian), Murmansk (Aeroflot) og Riga (Air Baltic). I tillegg er det charter-forbindelse mellom Rovaniemi og flere europeiske byer (først og fremst i vinterhalvåret). Det gjelder bl.a. Birmingham, Bristol, Belfast og Köln.

Det er gode bussforbindelser mellom flyplassen og Rovaniemi sentrum – i tillegg til et godt utbygd taxi-tilbud. Vil man leie bil, kan man velge mellom flere internasjonale byråer på flyplassen, da bl.a. Avis, Budget, Hertz, Europcar og Sixt har sine kontorer her.

I terminalbygget er det både restaurant og café, i tillegg til to souvenirbutikker og kiosk. Ved flyplassområdet kan man ellers leie snøscooter og kjøre i godt preparerte løyper.

Det finnes ingen hoteller på flyplassområdet, men i sentrumskjernen finnes en rekke hoteller/overnattingssteder.