Leiebil Kittilä

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Kittilä

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kittilä

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kittilä fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kittilä gjennom oss.

Kittilä guide

Bilutleie Kittilä
Leiebil Kittilä

Kittilä er en kommune som ligger i provinsen Lappland nord i Finland. Kommunen har en befolkning på 6315 (2012) innbyggere.

Kittilä er et populært sted for turister, og hjem for det berømte skistedet Levi. Levi Alpine ski World Cup arrangeres her og det er ikke minst på grunn av World Cup at Levi nå står på det internasjonale skikartet. Det første skikurset ble arrangert allerede i 1906, så det har en lang historie som vinterdestinasjon. Området har også svært gode forhold for langrenn. Andre populære aktiviteter er tur med hundespann eller en tur til saunaen på kalde vinterdager. Kittilä er kjent for å være stedet til den laveste registrerte temperaturen noensinne i Finland: -51,5 ° C, målt i januar 1999.

Om sommeren er området godt egnet for gåturer i skog og mark og terrengsykkel. I Kittilä ligger deler av Pallas-Ounastunturi nasjonalpark.

5. juni 2006 ble det kunngjort at det canadiske selskapet Agnico-Eagle ville starte en gullgruve i Kittilä. Det er i dag Europas største gullgruve i drift, og hver dag hentes det ut gull for fem millioner kroner. Gruven har skapt mange hundre arbeidsplasser til området.

Kittilä lufthavn befinner seg 5 km fra sentrum og 15 km fra Levi.