Leiebil Kittilä Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kittilä Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kittilä Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kittilä Lufthavn gjennom oss.

Kittilä Lufthavn guide

Bilutleie Kittilä Lufthavn
Leiebil Kittilä Lufthavn

Kittilä lufthavn (KTT) er en flyplass som ligger 5 km fra byen Kittilä, 15 kilometer fra skistedet Levi og 35 kilometer fra Ylläsjärvi. I 2011 var 238 538 passasjerer innom flyplassen. De bilutleiefirmaene som befinner seg på flyplassen er Avis, Europcar, Hertz, Scandia Rent og Sixt. Om vinteren er det gode bussforbindelser spesielt til og fra Levi. Utenom høysesongen må en ofte bestille shuttlebusser på forhånd eller ta taxi.

Det er flest innenriksflyvninger fra flyplassen, men i vinterperioden kommer det inn flere charterruter til steder i Europa, først og fremst fra England. Et eksempel er Thomas Cook Airlines som flyr fra Bristol og Gatwick lufthavn mellom november til april. Grunnen til det er de mange turistene som kommer og besøker Levi og andre steder i Lappland i forbindelse med jul og vinter. Deler av flyplassen brant ned i juni i 2006, men er nå bygget opp igjen.

Flyplassen har to kafeer, suvenirbutikk, møterom og gratis trådløst internett. De nærmeste hotellene ligger i Levi.