Leiebil Lappeenranta

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Lappeenranta

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Lappeenranta

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Lappeenranta fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Lappeenranta gjennom oss.

Lappeenranta guide

Bilutleie Lappeenranta
Leiebil Lappeenranta

Lappeenranta (på svensk Villmanstrand) er en finsk by og kommune i landskapet Södra Karelen helt sørøst i Finland ca. 30 km fra grensen til  Russland. Den har 72 000 innbyggere (2012).

Lappeenranta er en av de mest besøkte turistbyene i Finland. Lappeenranta er kjent som en sommerby, hovedsakelig på grunn av at den ligger ved innsjøen Saimaa. Takket være sin nærhet til Russland, har antallet russiske turister økt betraktelig de siste årene.

Byen er fra 1649 og var en garnisonsby ved Sverige–Finlands østgrense. Etter et slag i 1741, der svenske styrker tapte for russerne, ble byen brent. Byen tilhørte Russland mellom 1743 og 1811.

Kjente turistattraksjoner er det gamle fortet, med et stort antall museer og kafeer. Her arrangeres en to dagers kulturfestival i begynnelsen av august. Havneområdet har flere restauranter og god utsikt over den vakre innsjøen og cruise til Vyborg og den nærliggende Saimaa Canal. På det sentrale markedet kan en smake lokale spesialiteter. Byen har den eldste greske ortodokse kirken i Finland fra 1785. Rådhuset, bygget i tre av Carl Ludwig Engel i 1829, er også verdt et besøk.

Flyplassen Lappeenranta lufthavn ligger 3 km fra sentrum.