Leiebil Helsinki Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Helsinki Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Helsinki Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Helsinki Lufthavn gjennom oss.

Helsinki Lufthavn guide

Bilutleie Helsinki Lufthavn
Leiebil Helsinki Lufthavn

Helsinki-Vantaa Lufthavn (HEL) befinner seg 17 km nord for Helsinki. Det er gode bussforbindelser mellom flyplassen og Helsingfors, og det går også buss til andre byer. De fem bilutleiefirmaene som tilbyr sin service er Sixt, Avis, Budget, Europcar og Hertz. De holder til i gangen mellom terminal 1 og 2.

Flyplassen betjener 130 destinasjoner, og er derfor den flyplassen i Nord-Europa som har nest flest destinasjoner på kartet. For eksempel går det daglig fly til 10 ulike byer i Asia.
14 865 871 passasjerer var innom Helsinki Lufthavn i 2011, det er den fjerde største flyplassen i Norden og den største i Finland.  Den har to terminaler som ligger omkring 250 meter fra hverandre, terminalen som betjener destinasjoner utenfor Schengen-området ble renovert i 2009. I utgangspunktet ble flyplassen bygd for sommer-OL i 1952.

Helsinki Lufthavn har et godt tilbud av kafeer, restauranter og barer. Her finnes taxfree-butikk og ellers gode shoppingmuligheter, blant annet en Marimekko-butikk.  Andre fasiliteter er gratis trådløst internett, lekeområde for barn, VIP-rom, konferansesenter og turistinformasjon.

Hotel GLO Helsinki Airport ligger i terminal 2 og det større Hilton Helsinki Airport befinner seg 100 meter fra terminalen. Det finske flymuseet ligger bare 15 minutters gåtid fra flyplassen, det har simulatorer for den som vil prøve seg som pilot.