Leiebil Mikkeli

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Finland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Mikkeli

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Mikkeli

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mikkeli fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mikkeli gjennom oss.

Mikkeli guide

Bilutleie Mikkeli
Leiebil Mikkeli

Mikkeli (svensk: Sankt Michel) er en by og kommune i Finland og del av den sørlige Savonia- regionen sør i landet. Kommunen har en befolkning på 48 952 (2012) innbyggere.

Mikkeli var åsted for det finske forsvarets hovedkvarter under andre verdenskrig, og den fikk også store skader.

Hiidenmaa turstier ligger rundt 40 kilometer øst for Mikkeli. Her er det godt oppmerkede stier for turentusiaster og muligheter både for de som vil gå kortere turer og gå over flere dager.  I området i og rundt byen er det flere små innsjøer.

Mikkeli er en studentby med flere universiteter og skoler for yrkesopplæring. Her finnes variert småindustri, bl.a. tre- og næringsmiddelindustri. Den er også et viktig trafikknutepunkt og garnisonsby. Sentrum er bygd rundt en stor markedsplass og her er det marked to ganger i uken.

Mariinski-teateret er en av Mikkelis store stoltheter hvor også Placido Domingo har vært gjest. Hvert år holdes en internasjonal musikkfestival her. Mikkeli er også kjent for sitt natteliv med et godt utvalg av barer, puber og nattklubber. De mest populære klubbene er Kharma Lounge Bar, Vaakuna, Wilhelm Club & Bar og Amarillo. En annen attraksjon er Visulahti turistsenter med voksmuseum, miniland og motormuseum

Mikkeli Lufthavn ligger 3 km utenfor byen.