Leiebil Norge

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Norge

Finn beste pris på bilutleie i Norge ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Norge. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Norge guide

Bilutleie Norge

Leiebil Norge

Norge ligger vest på Den skandinaviske halvøy, og har omlag 4,9 millioner innbyggere (2011). Øygruppen Svalbard og øya Jan Mayen i Nord-Atlanterhavet tilhører også Norge. Landet grenser i øst mot Sverige og Finland samt mot Russland i det nord-østligste området. Norge er omgitt av hav i nord, vest og sør med Barentshavet, Norskehavet, Nordsjøen og Skagerak.

Norge er delt inn i fem landsdeler – Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge.

Norge er et langstrakt og fjellrikt land med store høydeforskjeller – og høyeste fjelltopp er Galdhøpiggen – som måler 2469 m.o.h. Norges har også en flott skjæregårdskyst med tallrike små og store øyer, og på Vestlandet består landskapet av dype fjorder omgitt av bratte fjell. Trøndelag har et mer bølget landskap, og i Nord-Norge finnes både skjæregård og fjellområder. Lengst nord i Finnmark består landskapet stort sett av flate vidder.

Det finnes 8 steder i Norge som står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og som tiltrekker seg mange turister. Dette er Bryggen i Bergen (den gamle hanseatiske trebebyggelsen), Urnes Stavkirke fra 1140, byen Røros, Helleristningene i Alta, Vegaøyene i Nordland, Struves Meridianbue i Hammerfest, Geirangerfjorden i Møre og Romsdal samt Nærøyfjorden i Sogn og Fjordane.

Oslo er Norges hovedstad og største by – med omlag 607.000 innbyggere (2011). Oslo ligger innerst i Oslofjorden og har en rekke populære turistattraksjoner – deriblant hovedgaten Karl Johans Gate, Det kongelige Slott, Frognerparken, Holmenkollen, Vikingskiphuset, Nasjonalgalleriet og Operahuset.

Norges hovedflyplass er Oslo Lufthavn – Gardermoen, som ligger 60 km nordøst for hovedstaden. Andre større internasjonale flyplasser er Bergen Lufthavn – Flesland, Stavanger Lufthavn – Sola og Trondheim Lufthavn – Værnes.

Destinasjoner

Meny