Leiebil Hammerfest

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Hammerfest

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Hammerfest

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Hammerfest fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Hammerfest gjennom oss.

Hammerfest guide

Bilutleie Hammerfest

Leiebil Hammerfest

Hammerfest er en by og kommune i Finnmark fylke. Hammerfest by har 7119 innbyggere (2012) og ligger på Kvaløya med broforbindelse til fastlandet. Hammerfest er verdens nordligste by, og ligger på 70 grader nord.

Fiskeri er den viktigste næringen i byen, og Hammerfest har lang tradisjon som servicebase for fiskeflåten i Barentshavet. Olje- og gass-virksomhet har begynt å spille en stadig viktigere rolle i de siste årene. På Melkøya like i utkanten av byen ligger et stort landanlegg som behandler og nedkjøler gassen fra Snøhvitfeltet.

Hammerfest er anløpssted for Hurtigruten og den nordgående hurtigruta ankommer Hammerfest hver dag klokka 05.35, mens den sørgående ankommer klokka 11.35. Arktisk kultursenter, byens nye kulturhus, ligger på en del av tomten til den gamle Findus-fabrikken i Hammerfest sentrum. Mange kommer til byen for å se midnattssolen som kan nytes helt til slutten av juli, men verdens nordligste by har også mye annet en bør få med seg.

En av attraksjonene er Meridianstøtten som ble reist i 1854 og er til minne om den første internasjonale målingen som ble gjort av jordas størrelse og form. Meridianstøtten står på UNESCOs liste over verneverdige kulturminner. Gjenreisningsmuseet viser historien rundt tvangsevakuering og nedbrenning av Finnmark og Nord-Troms under 2. verdenskrig, og gjenoppbyggingen etter krigen. St. Michaels Kirke er verdens nordligste katolske kirke. Hammerfest har også et interaktivt Energisenter.

Hammerfest lufthavn ligger på Fuglenes, ca. 30 minutters gange fra Hammerfest sentrum.

Meny