Leiebil Hammerfest

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Hammerfest

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Hammerfest

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Hammerfest fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Hammerfest gjennom oss.

Hammerfest guide

Bilutleie Hammerfest
Leiebil Hammerfest

Hammerfest er en by og kommune i Finnmark fylke. Hammerfest by har 7119 innbyggere (2012) og ligger på Kvaløya med broforbindelse til fastlandet. Hammerfest er verdens nordligste by, og ligger på 70 grader nord.

Fiskeri er den viktigste næringen i byen, og Hammerfest har lang tradisjon som servicebase for fiskeflåten i Barentshavet. Olje- og gass-virksomhet har begynt å spille en stadig viktigere rolle i de siste årene. På Melkøya like i utkanten av byen ligger et stort landanlegg som behandler og nedkjøler gassen fra Snøhvitfeltet.

Hammerfest er anløpssted for Hurtigruten og den nordgående hurtigruta ankommer Hammerfest hver dag klokka 05.35, mens den sørgående ankommer klokka 11.35. Arktisk kultursenter, byens nye kulturhus, ligger på en del av tomten til den gamle Findus-fabrikken i Hammerfest sentrum. Mange kommer til byen for å se midnattssolen som kan nytes helt til slutten av juli, men verdens nordligste by har også mye annet en bør få med seg.

En av attraksjonene er Meridianstøtten som ble reist i 1854 og er til minne om den første internasjonale målingen som ble gjort av jordas størrelse og form. Meridianstøtten står på UNESCOs liste over verneverdige kulturminner. Gjenreisningsmuseet viser historien rundt tvangsevakuering og nedbrenning av Finnmark og Nord-Troms under 2. verdenskrig, og gjenoppbyggingen etter krigen. St. Michaels Kirke er verdens nordligste katolske kirke. Hammerfest har også et interaktivt Energisenter.

Hammerfest lufthavn ligger på Fuglenes, ca. 30 minutters gange fra Hammerfest sentrum.