Leiebil Drammen

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Drammen

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Drammen

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Drammen fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Drammen gjennom oss.

Drammen guide

Bilutleie Drammen

Leiebil Drammen

Drammen er en by og en kommune i Buskerud omkring 40 km sørvest for Oslo.  Den ligger der Drammensvassdraget munner ut i Drammensfjorden, og kalles ofte «Elvebyen Drammen». Drammen har 101 995 (2012) innbyggere.

Det er trelastindustrien og Drammenselven som har lagt grunnlaget for byen. Så tidlig som på 1200-tallet pågikk det trelasthandel med land som Danmark og Nederland. På begynnelsen av 1900-tallet var trevareindustrien i en spesielt inntektsgivende epoke og sto for nesten hele den samlede eksportverdien. Utover70-tallet ble mesteparten av industrien nedlagt.
Drammen har i de siste årene gjennomgått en stor forvandling. Spesielt er området rundt elva  blitt puset opp, og byen har fått et bra uteliv med uterestauranter og koselige kafeer. Drammenselva var lenge svært forurenset, men etter at den ble renset er den nå blitt en god lakseelv. På sør- og nordsiden av Drammen er det store skogsområder med vann som egner seg for fisking og friluftsliv.

Drammensbadet er Norges største badeanlegg med ni ulike badebasseng. Andre severdigheter er Utsiktspunktet spiraltoppen med den spesielle Spiraltunellen og hovedtorget Bragernes torg hvor nygotiske Bragernes kirke ligger. Byen har eget teater og museum.

Drammen er et viktig jernbaneknutepunkt i Norge, både Sørlandsbanen, Vestfoldsbanen og Bergensbanen går gjennom byen. Drammen er endestasjon for Drammensbanen. Også flytoget betjener Drammen.

Den nærmeste store flyplassen er Torp Lufthavn som ligger rundt 80 km lenger sør. Gardermoen lufthavn ligger 90 km mot nordøst.

Meny