Leiebil Oslo Lufthavn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Norge
  4. chevron_right
  5. Leiebil Oslo Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Oslo Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Oslo Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Oslo Lufthavn gjennom Goautos.no.

Oslo Lufthavn guide

Bilutleie Oslo Lufthavn

Leiebil Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn, Gardermoen (OSL) er Norges hovedflyplass. Den ligger i Akershus fylke – nærmere bestemt nær Jessheim i Ullensaker kommune – 48 km nord for Oslo sentrum.
Flyplassen består av én terminal med to fløyer: en for innenrikstrafikk og en for utenrikstrafikk. Årlig betjener den rundt 20 millioner passasjerer.

Flyplassområdet var opprinnelig en ekserserplass for kavaleriet. Under 2. verdenskrig bygde den tyske Wehrmacht militær flyplass med hangarer og to rullebaner der. Etter krigen ble den en base for det norske luftforsvaret.
I slutten av 1980-årene begynte charterfly og noen langruter å flytte til Gardermoen for å avlaste den tidligere Oslo Lufthavn Fornebu, som hadde kapasitetsproblemer, og som på grunn av sin beliggenhet ikke kunne utvides. Omyggingen av Gardermoen startet 13. august 1993. Den nye flyplassen ble offisielt åpnet 8. oktober 1998, og fra samme tidspunkt ble Fornebu stengt. Oslo Lufthavn Gardermoen har i dag faste flyruter til 153 destinasjoner i Europa og verden for øvrig.

Oslo lufthavn Gardermoen består av en terminal med to fløyer.

Fasiliteter

Publikumsfasilitetene på flyplassen er meget gode. Her er det et godt utvalg av butikker og ni serveringssteder, som til sammen dekker de fleste behov. Det er dessuten tilgang på post- og banktjenester, samt gratis trådløst Internett og konferanserom.

For å komme fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Oslo sentrum har man flere muligheter. Den mest effektive er å benytte Flytoget, som er et høyhastighetstog med avgang hvert 20. minutt. Reisen tar ca. 20 minutter. Ellers kan man velge mellom flybuss, ordinær rutebuss eller taxi.
Ønsker man å leie bil på flyplassen, er det praktisk å vite at flere av de store internasjonale utleiebyråene er representert her – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Autos og Sixt.

Det finnes to hoteller på selve flyplassen, Radisson Blu Airport Hotel og Park Inn Oslo Airport – og ellers et titalls hoteller i nærområdet.

Meny