Leiebil Danmark

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Danmark

Finn beste pris på bilutleie i Danmark ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Danmark. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Danmark guide

Bilutleie Danmark

Leiebil Danmark

Danmark ligger i Nord-Europa, og er en del av Norden. Landet utgjør dessuten – sammen med Norge og Sverige – det geografiske området Skandinavia. Innbyggertallet ligger på godt og vel 5,6 millioner (2010).

Danmark grenser mot Tyskland i sør, og har ellers kystlinje mot Nordsjøen, Skagerak, Kattegat og Østersjøen. I tillegg til halvøya Jylland består landet av en rekke større og mindre øyer, hvorav Sjælland er den største. Der ligger hovedstaden København, som med forsteder har rundt 1,2 mill.innb. Andre større byer i Danmark er Århus, Ålborg og Esbjerg (alle på Jylland) og Odense på øya Fyn.

De største og mest kjente øyene er ellers Fyn, Lolland, Falster og Bornholm. Sistnevnte ligger i Østersjøen – mellom Skåne i Sverige og Tyskland/Polen. Naturen i Danmark består overveiende av et relativt flatt bakkelandskap – med klitter langs store deler av kysten. Kongeriket Danmark omfatter dessuten Grønland og Færøyene, begge med et visst indre selvstyre.

Blant de viktigste turistattraksjonene i Danmark er flere store ornøyelsesparker, frilandsmuseer og slott. Flere av slottene er tilrettelagt for overnatting. Ellers er strendene, særlig langs vestkysten av Jylland, svært populære.

Danmarks hovedflyplass er Københavns Lufthavn – Kastrup, som ligger på Amager rett utenfor hovedstaden. Den er også Nordens største lufthavn.

Destinasjoner

Meny