Leiebil Albertslund

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Albertslund

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Albertslund

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Albertslund fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Albertslund gjennom oss.

Albertslund guide

Bilutleie Albertslund
Leiebil Albertslund

Albertslund ligger på øya Sjælland i Danmark, og er en forstad til landets hovestad København. Forstaden har omlag 30.000 innbyggere (2011), og ligger i Region Hovedstaden – 18 km vest for København.
Albertslund er omgitt av skog og grøntarealer og stedet har et allsidig kulturliv, fritidsaktiviteter, kino, teater og butikker.

Det populære friluftsbadet «Badesøen» ligger i Albertslund, og her kan badeglade gjester boltre seg i et stort oppvarmet utendørsbasseng. Stedet har også et mindre barnebasseng samt vannsklier. Området har også caféer, lekeplass og minigolfbaner.

En annen attraksjon i området er «Vikingelandsbyen», som ligger 5 km nordvest for Albertslund sentrum. Her finnes et rekonstruert historisk miljø med bygninger, som viser hvordan vikingene bodde for omlag 1000 år siden. Stedet har faste årlige arrangementer.

Omlag 900 meter fra Vikingelandsbyen ligger Kroppedal Museum, som også er verdt et besøk. Dette er et museum med både faste og skiftende utstillinger innen astronomi, arkeologi og byhistorie.

Nærmeste flyplass er Københavns Lufthavn – Kastrup, som ligger 24 km sørvest for Albertslund.