Leiebil København Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie København Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i København Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i København Lufthavn gjennom oss.

København Lufthavn guide

Bilutleie København Lufthavn

Leiebil København Lufthavn

Den internasjonale flyplassen København Lufthavn – Kastrup (CPH) er Danmarks (og Nordens) største, som ligger på øya Amager – omlag 8 km sørøst for København sentrum. Lufthavnen betjente 21,5 millioner passasjerer i 2010.

København Lufthavn – Kastrup åpnet i 1925, og har idag 4 terminaler: Terminal 1 benyttes til innenriksflyvninger, Terminal 2 og 3 til utenriksflyvninger og den siste terminalen med navn CPH GO, brukes først og fremst til lavprisfly.

Fra flyplassen går det direktefly til 111 destinasjoner i inn- og utland, og det er pr. idag flest flyavganger til London, Stockholm og Oslo.

For å komme seg inn til København sentrum, kan man benytte buss, ekspressbuss, tog, metro eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i København, kan man hente bilen allerede på flyplassen. Her finnes anerkjente bilutleiefirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget.

København Lufthavn har en rekke fasiliteter for besøkende – deriblant stort utvalg av butikker (også Tax-free) og spisesteder. I tillegg finnes det flere banker og minibanker, reisebyrå samt lekerom for barn. Hotel Hilton Copenhagen Airport ligger dessuten på flyplassen, og det er direkte forbindelse mellom hotellet og Terminal 3 via en overbygget tunnell.

Meny