Leiebil København Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie København Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i København Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i København Lufthavn gjennom oss.

København Lufthavn guide

Bilutleie København Lufthavn
Leiebil København Lufthavn

Den internasjonale flyplassen København Lufthavn – Kastrup (CPH) er Danmarks (og Nordens) største, som ligger på øya Amager – omlag 8 km sørøst for København sentrum. Lufthavnen betjente 21,5 millioner passasjerer i 2010.

København Lufthavn – Kastrup åpnet i 1925, og har idag 4 terminaler: Terminal 1 benyttes til innenriksflyvninger, Terminal 2 og 3 til utenriksflyvninger og den siste terminalen med navn CPH GO, brukes først og fremst til lavprisfly.

Fra flyplassen går det direktefly til 111 destinasjoner i inn- og utland, og det er pr. idag flest flyavganger til London, Stockholm og Oslo.

For å komme seg inn til København sentrum, kan man benytte buss, ekspressbuss, tog, metro eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i København, kan man hente bilen allerede på flyplassen. Her finnes anerkjente bilutleiefirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget.

København Lufthavn har en rekke fasiliteter for besøkende – deriblant stort utvalg av butikker (også Tax-free) og spisesteder. I tillegg finnes det flere banker og minibanker, reisebyrå samt lekerom for barn. Hotel Hilton Copenhagen Airport ligger dessuten på flyplassen, og det er direkte forbindelse mellom hotellet og Terminal 3 via en overbygget tunnell.