Leiebil Hørsholm

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Hørsholm

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Hørsholm

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Hørsholm fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Hørsholm gjennom oss.

Hørsholm guide

Bilutleie Hørsholm
Leiebil Hørsholm

Hørsholm ligger på øya Sjælland i Danmark ved Øresund, og tilhører Region Hovedstaden. Byen befinner seg 25 km nord for København, og har 24.300 innbyggere (2011).

Hovedattraksjonen i Hørsholm kommune er den tidligere kongelige sommerresidensen Hirschholm Slot fra 1720-tallet – oppført i rokokkostil. Slottet ble i sin tid kalt «Nordens Versailles». Etter hvert som slottet forfalt, ble det revet omkring år 1810. Omkring denne plassen ligger imidlertid enkelte bevarte bygninger – som idag huser Hørsholm Egns Museum. Her finnes arkeologiske og kulturhistoriske samlinger fra byen og omegn samt jakt- og skogbruksmuseet.

En annen populær turistattraksjon i området er Karen Blixen Museum – som ligger 2 km øst for Hørsholm (Rungsted). Museet er i dag forfatterens tidligere hjem, og besøkende kan lære mer om Karen Blixens liv og virke. Stedet har både faste og skiftende utstillinger, og med jevne mellomrom arrangeres det hyggelige temakvelder.

I sentrum av Hørsholm finnes gågate, butikker og kjøpesenter, og i området er det flotte bademuligheter langs kysten. En populær badestrand sommerstid er «Rungsted Strand». Fra Rungsted går det lokaltog (S-tog) til København.

Nærmeste flyplass er København Lufthavn – Kastrup, som ligger 50 km sørøst for Hørsholm.