Leiebil Odense

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Odense

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Odense

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Odense fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Odense gjennom oss.

Odense guide

Bilutleie Odense
Leiebil Odense

Odense er Danmarks 3. største by (etter København og Århus), og ligger på øya Fyn i Region Syddanmark. Odense har 168.000 innbyggere (2011), og er Fyns viktigste industri-, handels-, tjeneste- og serviceby.

Byen ligger på begge sider av elven «Odense Å» – omlag 3 km sør for Odense Fjord. Odense er en av Nordens eldste byer, og har blitt nevnt allerede i år 988. Byens historiske sentrum fra middelalderen er velbevart, med trange og svingete gater samt en rekke gamle bindingsverkshus.
Odense er kanskje mest kjent for å være dikteren H.C. Andersens barndomsby, og en stor turistattraksjon er hans barndomshjem som idag er museum.

Andre populære severdigheter i byen er bl.a. St. Knuds Kirke  og St. Hans Kirke – begge fra 1200-tallet, Vor Frue Kirke fra slutten av 1100-tallet, Hovedgaten «Vestergade» som er byens viktigste handlestrøk, friluftsmuseet «Den fynske landsby» i Hunderup Skov, Danmark Jernbanemuseum, Museum for fotokunst, Danmarks grafiske museum samt Dansk Pressemuseum.

Odense har i tillegg teater, opera og konserthus, zoologisk hage samt en rekke kunstgallerier.

Odense Lufthavn ligger 10 km nordvest for sentrum, og har stort sett charterflyvinger.

Nærmeste større flyplass er København Lufthavn – Kastrup, som ligger 166 km øst for Odense.