Leiebil Thorshavn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Danmark
  4. chevron_right
  5. Leiebil Thorshavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Thorshavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Thorshavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Thorshavn gjennom oss.

Thorshavn guide

Bilutleie Thorshavn
Leiebil Thorshavn

Tórshavn (dansk: Thorshavn) er hovedstaden på Færøyene. Den ligger på sørøst-kysten av hovedøya Streymoy. Selve byen har 12.400 innbyggere, mens Tórshavn kommune har et folketall på omlag 20.000 (2010). Byen er Færøyenes administrative, kommersielle og kulturelle sentrum, og har dessuten en viktig havn. Fra Tórshavn er det fergeforbindelse til de fleste øyene i området samt til Danmark og Island.

Byens viktigste inntektskilde er fiskerinæring og turisme. Mange besøker Færøyene og Tórshavn først og fremst på grunn av den uberørte naturen med storslått landskap, klipper, grønne bakker og sletter. Andre turistattraksjoner i Tórshavn er bl.a. byens domkirke fra 1788, Kunstmuseet «Listasavn Føroya», den moderne kirken «Vesturkirkjan» – innviet i 1975, byparken «Vidarlundin» – med sine mange skulpturer samt nasjonalmuseet «Føroya Fornminnissavn».

Færøyene har kun én flyplass – Vágar Lufthavn – som har flyruter til Norge, Danmark og Island. Flyplassen ligger på øya Vágar – ca. 40 min. kjøretur fra Tórshavn. Det er tunnellforbindelse mellom øyene Vágar og Streymoy.